У Торецьку затримали учасника "референдуму"

У Торецьку затримали учасника "референдуму"
Сепаратист допомагав організувати в Торецьку незаконний референдум про визнання ДНР

В обов'язки чоловіка входив підрахунок осіб, які голосували на дільницях під час незаконного референдуму щодо визнання організації ДНР.

У Донецькій області поліцейські затримали сепаратиста, який брав участь у проведенні незаконного референдуму в Торецьку в 2014 році. Про це в неділю, 6 травня, повідомляє прес-служба обласної поліції.
Зазначено, що учасник незаконних збройних формувань був затриманий поліцейськими Торецька.
"У 2014 році 39-річний житель Торецька спочатку чергував на блокпосту сепаратистів: незаконно обмежував проїзд транспорту і перевіряв мирних громадян. У травні чоловік допомагав організувати в місті незаконний референдум про визнання організації ДНР. Затриманий зізнався, що відвідуваність і, відповідно, результати голосування були значно завищені", - йдеться в повідомленні.
За даними правоохоронців, після звільнення Торецька чоловік залишив бандформування і приховував свою причетність до сепаратистів, сподіваючись уникнути відповідальності.
Відзначається, що поліцейські зібрали докази участі екс-сепаратиста в протиправній діяльності. За фактом порушено кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.
Раніше повідомлялося, що в Бахмуті (Донецька область) здався поліції екс-боєць ДНР.

Related

Події в Україні 3751314342568350671

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item