На Донбасі зменшилася кількість вибухів - ОБСЄ

На Донбасі зменшилася кількість вибухів - ОБСЄ
Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі

У Донецькій області спостерігачі ОБСЄ зафіксували 50 вибухів проти близько 220 за попередній період, а в Луганській - 20 вибухів проти 30 напередодні.


Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, йдеться у звіті СММ ОБСЄ.
У Донецькій області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши близько 50 вибухів, порівняно з попереднім звітним періодом (близько 220 вибухів).
 
"У Луганській області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши, серед іншого, близько 20 вибухів, порівняно з попереднім звітним періодом (майже 30 вибухів)", - йдеться в повідомленні.
 
Також спостерігачі ОБСЄ продовжили моніторинг на ділянках розведення сил.
 
"Доступ спостерігачів залишався обмеженим як на цих ділянках розведення, так й у інших районах, у тому числі в Леоновому поблизу кордону з Російською Федерацією, а також до місця розміщення відведеного важкого озброєння в непідконтрольному уряду районі Донецької області. СММ зафіксувала озброєння, розміщене на порушення ліній відведення недалеко від Авдіївки і Рот", - зазначено у звіті.
 
Окрім того, місія зафіксувала бойові броньовані машини і зенітну установку в зоні безпеки.
 
"У підконтрольних уряду районах команда місії зафіксувала 1 бронетранспортер (БТР-80) поблизу н.п. Войтове (33 км на північний захід від Луганська), 1 MT-ЛБ і 1 броньовану розвідувально-дозорну машину (БРДМ-2) поблизу Авдіївки, 1 бойову машину піхоти (БМП-1) біля н.п. Миронівський (62 км на північний схід від Донецька), 1 зенітну установку (ЗУ-23) поблизу н.п. Чермалик (31 км на північний схід від Маріуполя) і 4 БРДМ-2 поруч з н.п. Суха Балка (36 км на північ від Донецька)", - йдеться в повідомленні.

Related

Події в Україні 3661925329116222224

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item