"Унікальні зразки російської зброї на роки випередили зарубіжні аналоги" - Путін

"Унікальні зразки російської зброї на роки випередили зарубіжні аналоги" - Путін

Путін подякував російським вченим та інженерам за створення унікальних зразків зброї, які на роки випередили зарубіжні аналоги.
Відповідні слова президент сказав під час зустрічі з військовими, передає "РІА Новости".
Путін зауважив, що на тлі сучасних російських військових систем зарубіжні аналоги зробились безперспективними й уже морально застарілими.
"Хочу ще раз подякувати колегам, нашим вченим, конструкторам, інженерам і робітникам. Створені їхньою працею і талантом унікальні зразки зброї і техніки на роки, а можливо, на десятиліття випередили зарубіжні аналоги. А багато які високовитратні, прямо скажемо, дуже високовитратні іноземні системи зробились безперспективними й уже морально застарілими", - сказав президент.
Також Путін наголосив на важливості успішної роботи у сфері оборонних технологій.
"Успішні дослідження і розробки у сфері оборонних технологій мають для нас виняткове значення: це і гарантія військової безпеки країни, і, що важливе для формування потужного потенціалу для розвитку в цивільній сфері, нові рішення для енергетики, промисловості й інфраструктури", - зазначив він.
Раніше, у Росії показали зброю майбутнього із будівельних матеріалів. Військові показали "новітні лазерні системи", які були зроблені з каналізаційних труб.

Related

Події у світі 4418097386281145076

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item