Націоналісти оточили Деснянський суд Києва

Націоналісти оточили Деснянський суд Києва


Біля будівлі суду зібралися представники С14, Нацкорпусу, Правого сектора, ОУН і учасники АТО.

 
Біля будівлі Деснянського райсуду Києва, де обирають запобіжний захід трьом учасникам погрому торгових рядів на ринку "Лісова", зібралося близько півтори сотні представників націоналістичних і радикальних організацій. Про це повідомляє Інформатор.





"Зараз повинен початися суд над трьома учасниками зіткнень з поліцією на столичному ринку "Лісова". Біля суду зібралися націоналістичні сили і звичайні жителі міста на підтримку затриманих. Кореспондент нарахував близько 150 осіб, які представляють С14, Національний корпус, Правий сектор, ОУН та атовці різних батальйонів", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що будівлю взяли під посилену охорону бійці Національної гвардії і поліції. Засідання мало розпочатися о 13:00, але підозри вручили тільки об 11:00, тому суд перенесли на 15:00. Трьох обвинувачених судитимуть в окремих кабінетах.
 
"Зали і коридори забиті. На вулиці десятки людей, які не вмістилися в будівлю. Щодо двох інших затриманих скоро теж почнуться засідання. Очевидно, сьогодні вони всі поїдуть вже додому", - йдеться в повідомленні С14 в Telegram.
 
Як повідомлялося, один з кіосків на ринку "Лісова" розгромили через те, що продавець-іноземець вдарив військового пенсіонера, зламавши тому носа і розбивши обличчя.

Related

Події в Україні 1866476549601652603

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item