З'явилися скандальні подробиці масового отруєння школярів

З'явилися скандальні подробиці масового отруєння школярів

У кущах біля школи №6 Новомосковська Дніпропетровської області, в якій 8 травня прямо під час лінійки діти масово втрачали свідомість, виявили балони з невідомою речовиною.
Про це розповіли учні школи, що стали свідками інциденту, пише Апостроф.
"Коли приїхали журналісти, то директор школи сказав, що у всьому наша вина, що ми не поїли з ранку, тому погано було. В результаті в кущах школи знайшли балони з газом", - згадує учениця школи Аріна Іванова.
В цей же день відбулося масове отруєння дітей в школі №8 в Черкасах. Діти непритомніли прямо на лінійці, у багатьох з них були однакові симптоми: їх нудило, боліла голова, вони непритомніли.
"Там було дуже страшно. З мого класу знепритомніли 18 осіб. Мені пощастило, що я стояв в тіні, і зі мною нічого не сталося", - розповідає учень 8-ї школи Сергій Козоріз.
"Так як я вів цю лінійку, запитав: що відбувається? Мені сказали: все нормально, веди лінійку далі, - зазначає учень цієї ж школи Єгор Шнирук. - Після запитання, чому школа поводиться так, ніби нічого не відбувається, мені відповіли , що це "стадний інстинкт", і насправді отруїлося всього пара чоловік, а решта просто "прикидаються". Так було до тих пір, поки в шкільний двір не почали в'їжджати швидкі".
При цьому дітей евакуювали не відразу. Багатьох учнів, які були здорові відправили на заняття.
"Завучі і вчителі покликали нашого медбрата. Він почав приводити дітей до тями, але тих, кому було погано, ставало все більше і більше: спочатку двоє, потім вже тринадцять... - додає учениця 8-ї школи Богдана Миронова. - Тих, хто нормально почувався, відправили на уроки. Потім буквально хвилин через 15 дали дуже довгий дзвінок і почали евакуювати нас на задній двір школи. Ми всі були там, а швидкі їздили одна за однією, і поліції дуже багато було".

На шкільній лінійці, приуроченій до Дня пам'яті та примирення, що проходила у загальноосвітній школі №6 міста Новомосковська, Дніпропетровська область, раптово стало зле 19 учням.
Діти відчули запаморочення, у 18-ти дітей лікарі діагностували вегетосудинний пароксизм.

Related

Події в Україні 4202796126605832648

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item