Затримали таксиста-сутенера


В Одесі затримали 32-річного таксиста, який "підробляв" звідництвом. Пропонував клієнтам дівчат за 1 тис. грн. Про це повідомили у відділі комунікації області.
"Громадянин іноземної держави, який працював в Одесі таксистом, "підробляв" ще й звідництвом. Отримував гроші як від путан, так і від їх клієнтів. Ідея поправити своє матеріальне становище саме таким чином виникла у чоловіка, коли він займався приватними перевезеннями. Під час перевезень пасажирів, водій пропонував їм сприяння в організації інтимної зустрічі з дівчиною. У разі згоди звідник привозив пасажира в готель, куди по дзвінку прибувала і дівчина. "Тариф" становив тисячу гривень в годину. При цьому звідник отримував гроші від обох учасників зустрічі", - кажуть правоохоронці.
Незаконний "бізнес" припинили співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми. Поліцією задокументовані кілька епізодів протиправної діяльності іноземця. .
Відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 5 років в'язниці.
Дві мешканки Києва створили в месенджерах закриті групи. Учасниками були елітні повії і сутенери. Там розміщували пропозиції про надання сексуальних послуг за гроші. Сутенерок затримала Нацполіція.

Related

Гаряча новина 8039896037815670934

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item