На Рівненщині п'яний чоловік декілька разів ударив ножем свого дворічного сина

На Рівненщині п'яний чоловік декілька разів ударив ножем свого дворічного сина
Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення
На Рівненщині працівники поліції затримали чоловіка у стані алкогольного сп'яніння, який завдав численних ножових поранень своєму дворічному синові. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.
Наразі дитина, у якої діагностували понад десять ножових поранень тулуба та кінцівок,  перебуває у реанімації, медики оцінюють її стан як стабільно важкий. 22-річного батька хлопчика затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Повідомляється, що між 22-річним чоловіком та його 45-річним батьком виник конфлікт, у результаті якого молодший чоловік, батько хлопчика, схопив ніж і намагався завдати тілесних ушкоджень батькові. 
"Дворічний хлопчик злякався таких дій дорослих і почав сильно плакати. Батько, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, накинувся на сина і наніс понад десять ударів ножем у тулуб, шию та кінцівки", – зазначається у повідомленні.
За шість годин після події алкотестер показав 1,9 проміле. 
20-річна матір у цей час перебувала у Рівному, де, за її словами, мала забрати старшого сина з дитячого садка. Поліцейські розшукали її вночі нетверезою в обласному центрі, але без дитини. Трирічного хлопчика працівники поліції згодом виявили у знайомої. Соціальні працівники доставили його у будинок дитини. 
За фактом замаху на умисне вбивство розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 15 пт. 2 ч. 2 ст. 115 КК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне.

Related

Гаряча новина 7707964747271980870

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item