Суд оприлюднив ім'я затриманого у справі Бабченка

Суд оприлюднив ім'я затриманого у справі Бабченка

В Шевченківський районний суд Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Борису Герману, затриманому в ході інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченко.
Затриманого в ході інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченко Бориса Германа підозрюють в підготовці терористичного акту, повідомила прес-служба Шевченківського районного суду Києва в Facebook.
"На розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Германа Бориса Львовича, підозрюваного у підготовці до терористичного акту, тобто до застосування зброї з метою порушення громадської безпеки, залякування населення, за попередньою змовою групою осіб, що призвело до загибелі людини ", - сказано в повідомленні.
Ввечері 29 травня поліція повідомила, що в Києві нібито вбили російського журналіста Аркадія Бабченка. Наступного дня в СБУ повідомили, що Бабченко – живий, це була спланована спецоперація Служби безпеки.

Related

Гаряча новина 3355396539201846096

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item