Пенсіонерка з Донецька бризнула в обличчя школярці газовим балончиком під пам'ятником Бандері

Пенсіонерка з Донецька бризнула в обличчя школярці газовим балончиком під пам'ятником Бандері

У Львові біля пам'ятника Степану Бандері пенсіонерка з окупованого Донецька напала на випускницю однієї з місцевих шкіл. 75-річна жінка підійшла до 11-класниці і бризнула їй в обличчя газом з перцевого балончика.
Інцидент стався у день останнього дзвоника, після шкільної лінійки, повідомила очевидець Вікторія Бущевау Фейсбук.
"Декілька дівчат, вбрані в український стрій, пішли зробили фотографії на майдан біля пам'ятника Степанові Бандері. Зробивші фото, випускниці відійшли у затинок, і троє з них передивлялися зроблені фото, а четверта дівчинка в цей час розмовляла по телефону из своєю бабусею...І саме в цей час до цієї дівчинки (припускаю, що саме через те що її обличчя було відкрите, а решта дівчат опустили голови бо переглядали фото) ні сіло ні впало підходить підстаркувата жінка і пшикає дитині в обличчя с перцевого балончика! Дитина втратила свідомість і впала", - розповідає Вікторія.
Коли потерпіла отямилася, вона деякий час не могла говорити і нормально дихати, тому що страждає від алергії. Дівчата швидко передзвонили однокласникам, покликали батьків та викликала швидку. Пенсіонерка після нападу спокійно попрямувала в магазин.
"Група дітей оточили магазин, де знаходилась ця "мадам", щоб не дати їй втекти та притримати до приходу дорослих", - сказано у дописі.
Спершу жінка казала, що не в курсі про що мова і не розуміє, чому їй перешкоджають пройти. Батьки викликали поліцію.
"Вона сказала, що застосувала балончик тому що дівчинка ніби то лаялась на неї нецензурною лайкою. Потім знов відрікалась, що має балончик, і що ми не маємо права їй перешкоджати у пересуванні. Все це говорилося виключно російською мовою, з особливим презирством та насмішками, і що населення Львівщини всі є хамами і не виправдали її надій на те, що тут "гостеприемние люді", - додає вона.
В цей час один з однокласників дівчини побачив в сумці жінки той самий баллончик. Він вихопив його і показав на камеру.
Патрульні доставили постраждалу школярку, її мати і літню жінку в райвідділ. Пенсіонерка повідомила, що приїхала до Львова з окупованої частини Донбасу. При собі мала посвідчення члена спілки "Діти війни".
Згодом поліцейські відпустили літню уродженку Донецька, а випускниця і її мама отримали адміністративне попередження.
"Мама за неналежне виховання неповнолітньої дитини і дитина за ніби то нецензурну лайку. Без слів.... Де справедливість? При цьому жоден зі свідків події опитаний не був! Підтвердження тому ніякого немає. Затриману відпустили і тепер, можливо, її чекає суд, де максимальне покарання за такий вчинок – це адмінштраф", - обурюється жінка.
Батьки дітей кажуть, що це так не залишать і сподіваються на об'єктивне розслідування події.
"Львів це місто де не будуть терпіти прихільників "рускага міра" які шаленіють при вигляді всього українського і втрачають розум", - кажуть вони.
Показали фото чоловіка, який у Городку на Львівщині спалив два державних прапори біля пам'ятника жертвам політичних репресій.

Related

Гаряча новина 336471558676986493

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item