Активні бойові дії на Донецькому напрямку: окупанти зазнали втрат


Активні бойові дії на Донецькому напрямку: окупанти зазнали втрат

Минулої доби окупанти на Донбасі 50 разів порушили режим припинення вогню, з них 19 разів - із застосуванням важкого озброєння.
Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.
"Окупанти вкотре, в порушення норм Міжнародного гуманітарного права, близько 20.00 11 травня обстріляли із 120-мм мінометів населений пункт Зайцеве", - наголосили в ООС.
На Луганщині у районі населених пунктів Кримське, Троїцьке та Новозванівка інтенсивність боїв зростала з настанням ночі.
"Більш напружена обстановка склалася на Донецькому напрямку, де цілодобово тривають бої в районах населених пунктів Верхньоторецьке, Кам'янка, Авдіївка, Опитне, Піски. Активні оборонні дії підрозділи Об'єднаних сил вели також в районах населених пунктів Гнутове та Широкине на Маріупільському напрямку", - підкреслили у прес-центрі.
Під час бойових дій минулої доби знищено 3 та поранено 4 окупантів. Трьох українських військових було поранено. Поточної доби, 12 травня, втрат немає.
Бойовики ДНР заметушилися після поставки в Україну Javelin. А от заміна антитерористичної операції на ООС не принесла видимих результатів, вважає військовий експерт Дмитро Тимчук.

Related

Події в Україні 8607989938320512072

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item