В Одесі виникла масштабна пожежа в кафе

В Одесі виникла масштабна пожежа в кафе
Пожежа в парковому кафе в Одесі

Площа пожежі в кафе ВДВ у центрі парку Горького становила 300 кв. м. Інформації про жертв і постраждалих у результаті займання немає.

В Одесі у вівторок, 1 травня, виникла пожежа в кафе під назвою ВДВ (на честь десантних військ СРСР) у центрі парку Горького, що на Черемушках. Заклад спалахнув пожежею близько 16:20, передає Думська.

Причини загоряння поки невідомі. Інформації про жертв і постраждалих також немає.
Зазначено, що парк знеструмлений, пожежники намагаються приборкати полум'я. Гасіння розпочалося з невеликим запізненням через проблеми з гідрантами.


Незабаром площа пожежі поширилась на 300 квадратних метрів. На місці події були 12 пожежних розрахунків. Перші прибули о 16:31. Рятувальники працювали за підвищеним рівнем виклику. Постраждалих немає. Причина загоряння з'ясовується.



"О 17:14 пожежу було локалізовано. Зараз проводиться проливання конструкцій, щоб уникнути повторного загоряння", - йдеться в повідомленні.


За словами пожежників, вогонь швидко поширився через те, що кафе побудоване з легкозаймистих матеріалів. Щоб отримати достатню кількість води для гасіння пожежі, довелося підвищити тиск у системі.

Related

Гаряча новина 3822478714335676782

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item