У черкаській школі, де отруїлися діти, призупинили навчання

У черкаській школі, де отруїлися діти, призупинили навчання


Навчальний процес в Черкаській загальноосвітній школі №8 не відновиться, поки не встановлять джерело отруєння дітей.
Про це заявив директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов, пише "Гордон".
"Навчальний процес в школі №8 призупинено, доки не буде встановлена причина отруєння дітей. В інших школах нічого подібного не зафіксовано, тому навчання там триває в звичайному режимі. Варто сказати, що всі госпіталізовані діти - різного віку, з різних класів. Я припускаю, що постраждали діти з більш слабким імунітетом. що стосується вчителів, то я не виключаю, що їм стало погано через переживання. До цього вони дали свідчення правоохоронцям. Можу сказати, що це точно не харчове отруєння. Так як все сталося ще до першого уроку - на лінійці. Швидше за все, мова йде про повітряно-крапельне отруєння. Але ця інформація ще не підтверджена", - зазначив Воронов.
За його словами, деякі постраждалі діти навіть не заходили в будівлю школи.
"Вранці у нас було досить похмуро, тому не можна сказати, що діти перегрілися на сонці. Деякі постраждалі діти пішли на лінійку відразу з дому, навіть не заходячи в школу. Тому школа джерелом зараження теж не була. Зараз тут працює комісія. Коли вони нададуть якісь результати - незрозуміло".
У школі №8 на шкільній лінійці діти почали масово втрачати свідомість. Відомо, що в реанімації зараз перебуває 11 дітей.
У Черкасах провели експертизу питної води, проби якої взяли в школі № 8, де отруїлися 55 учнів і двоє вчителів. Слідів небезпечних хімічних речовин у воді не виявлено.**

Related

Гаряча новина 3309942984635133879

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item