Композитор пояснив, чому пісня Melovin не є переможною

Композитор пояснив, чому пісня Melovin не є переможною

Melovin має шанс потрапити в десятку фіналістів Євробачення-2018.
Так вважає композитор Євген Хмара.
"Може навіть і увійде в п'ятірку. Його основна зброя - це віра в те, що він робить. Саме завдяки цьому він впевнено переміг на українському відборі. Хоча пісня, яка на мій погляд, не є переможною на конкурсі Євробачення. Вона досить непогана. Швидко запам'ятовується, легка для слухача по сприйняттю. Але мені здається, досить стандартна, - говорить піаніст-віртуоз Євген Хмара. - На конкурсі Євробачення завжди перемагає оригінальність, унікальність. Тому приклад цьому - переможна пісня Джамали 1944".
Півфінал показав, що Меловін вже достойно представив Україну у Ліссабоні, зауважує Хмара.
"Особисті фаворити: Ізраїль, Кіпр, Норвегія. Пісня виконавиці з Ізраїлю звучить сучасно. Не можу сказати, саме вона мені подобається, але на фоні інших виконавців вона виділяється. Звичайно тільки глядач вирішує, хто має перемогти, а ми, тримаємо кулачки за свого виконавця, нехай переможе наша країна", - додає композитор.

Автор: фото надані прес-службою Євгена Хмари
Композитор Євген Хмара: Melovin має шанс потрапити у 5 фіналістів
Композитор Євген Хмара: Melovin має шанс потрапити у 5 фіналістів
Під час жеребкування вночі 11 травня визначився порядок виступу фіналістів міжнародного музичного конкурсу Євробачення 2018. Учасник від України - Melovin - виступить першим.
Представник від України MELOVIN пройшов у фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" -2018.
Українець виступив із запальною танцювальною піснею "Under The Ladder" ("Під сходами"). Почав номер з імпровізованої труни-рояля, а завершив ефектною грою на інструменті, сходинки до якого були охоплені вогнем.

Related

Суспільство 4960831238555753498

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item