Шолом віртуальної реальності Oculus Go надійшов у продаж

Шолом віртуальної реальності Oculus Go
Автономний шолом Oculus Go надійшов у продаж
Компанія Facebook оголосила про початок продажів шолома віртуальної реальності Oculus Go на конференції розробників F8, яка проходить в Сан-Хосе.
Вартість пристрою починається з $199 за 32 ГБ сховища, повідомляється на сайті Oculus.
Модель під назвою Oculus Go бездротова і може працювати без підключення до телефону або комп'ютера. Пристрій обладнаний вбудованою аудіосистемою і екраном з роздільною здатністю 2560 на 1440 пікселів. Гарнітура буде сумісна з бібліотекою ігор для Samsung Gear VR, а також з софтом від Oculus і Facebook.
"Ми працювали з такими партнерами, як Xiaomi і Qualcomm, щоб оптимізувати продуктивність. Ми створили масивний список ігор, подій і додатків, которій складається більш ніж з тисячі найменувань", - підкреслили розробники.
Шолом базується на процесорі Qualcomm Snapdragon 821. Динаміки вбудовані прямо в шолом, але також є і 3,5-мм роз'єм для навушників. Вбудований акумулятор забезпечує до двох годин ігор або 2,5 години стрімінгового відео від однієї підзарядки.
"Фантастична оптика, інтегрований просторовий звук і відмінна тривимірна графіка дозволять з головою зануритися у віртуальний світ", - заявляють розробники.
Oculus Go надійшов у продаж в 23 країнах за рекомендованою роздрібною ціною $199 за версію з 32 ГБ вбудованої пам'яті і $249 за 64 ГБ. Пристрій також можна купити на сайтах Amazon, Best Buy і Newegg.

Related

Технології 8748689674973107048

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item