10 продуктів, які прочистять ваші артерії і захистять від серцевого нападу

10 продуктів, які прочистять ваші артерії і захистять від серцевого нападу
У той час як існують соки, коктейлі і різні Детокс-напої, що допомагають очистити організм і поліпшити обмін речовин, природа надала нам продукти, які мають ті ж властивості.
Ці 10 продуктів допоможуть прочистити артерії і захистити ваше серце, пише джерело.
1. Авокадо.
2-ochistit-arterii

Замініть майонез на вашому гамбургері або бутерброді на авокадо. Дослідження показали, що щоденне споживання авокадо нормалізує рівень холестерину в крові (знижує LDL і підвищує HDL). HDL – «хороший» холестерин, який допомагає зберегти артерії.

2. Спаржа.

Спаржа є природною їжею для очищення артерій. Вона може допомогти знизити кров’яний тиск і запобігає утворенню тромбів, які можуть викликати серцево-судинні захворювання.


Цей овоч багатий на клітковину і мінерали. Крім того, спаржа містить довгий список вітамінів, включаючи К, В1, В2, С і Е.

 3. Гранат.
3-ochistit-arterii

Цей кумедний фрукт містить фіто хімікати, які діють як антиоксиданти, що захищають слизову оболонку артерій від пошкодження.
Гранатовий сік стимулює вироблення в організмі оксиду азоту, який допомагає зберегти вашу кров плинною, а артерії відкритими!

4. Брокколі.

Любите ви її чи ні, брокколі багата на вітамін К, який запобігає пошкодженню артерій кальцієм. Брокколі також сповнена клітковини, яка допомагає знизити кров’яний тиск і рівень холестерину.

5. Куркума.
4-ochistit-arterii

Ця спеція має потужну протизапальну дію. Вона допомагає зменшити запалення, яке є основною причиною атеросклерозу – склерозування артерій. Додавання куркуми в раціон, допоможе зменшити пошкодження стінок артерій, знижуючи ймовірність тромбозу.

6. Хурма.


Хурма багата антиоксидантами і поліфенолами, які зменшують рівень тригліцеридів. Це також відмінне джерело клітковини, яка допомагає регулювати кров’яний тиск та чистить артерії.

7. Спіруліна.
5-ochistit-arterii
Може це звучить дивно, але ці синьо-зелені водорості допомагають регулювати рівень ліпідів у крові. Це також джерело білка, який містить всі незамінні амінокислоти, необхідні організму для підтримки оптимального здоров’я.
Спіруліна допомагає розслабити стінки артерій і стабілізувати кров’яний тиск, врівноважуючи рівень жиру в крові.

8. Кориця.

Ця смачна пряність знижує рівень холестерину, очищує артерії від існуючих бляшок та запобігає появі нових. Кориця сповнена антиоксидантів, які покращують серцево-судинну систему, захищають кров від окислення. Додавайте трохи кориці до кави, на ваш тост, або будь-яку іншу їжу і будьте здорові!

9. Журавлина.
6-ochistit-arterii

Журавлина – ще один багатий антиоксидантами продукт харчування. Ця ягода може знизити рівень LDL і підняти рівень HDL холестерину. Виявляється, регулярне споживання чистого журавлинного соку зменшує загальний ризик серцево-судинних захворювань на цілих 40%!

10. Зелений чай.

Зелений чай містить високий рівень катехінів, які гальмують всмоктування холестерину під час травлення. Пийте чашку чи дві кожен день – і це покращить рівень ліпідів в крові і знизить артеріальне засмічення.

Зелений чай також дає природний імпульс метаболізму, може допомогти у втраті ваги і підтримає здоров’я серцево-судинної системи.

Related

Здоров'я 3079104789815460789

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item