У Росії назвали остаточну версію аварії Ан-148 під Москвою

У Росії назвали остаточну версію аварії Ан-148 під Москвою
Нарада співробітників Слідчого комітету РФ на місці катастрофи Ан-148

Причиною катастрофи літака Ан-148 в Підмосков'ї стала помилка екіпажу. Слідчі смогли посекундно відновити історію польоту.

Про це повідомляє прес-служба Слідчого комітету РФ.
За інформацією відомства, слідчі спільно з Міждержавним авіаційним комітетом Росії посекундно відновили історію польоту. Було встановлено, що пілоти не включили обігрів датчиків визначення швидкості. Через це відбулося їх обмерзання під час набору висоти. Командир корабля отримав невірні відомості про швидкість і вирішив перевести судно в пікірування.
"При цьому на порушення інструкції був перевищений кут нахилу судна, літак втратив керованість. Таким чином, підтвердилася основна версія катастрофи - невірні дії екіпажу", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 11 лютого пасажирський літак Ан-148 Саратовских авіаліній зазнав аварії після вильоту з московського аеропорту Домодєдово в місто Орськ. 65 пасажирів і шість членів екіпажу, які були на борту, загинули.
У квітні стало відомо, що на місці катастрофи Ан-148 продовжують знаходити частини тіл загиблих, особисті речі і фрагменти літака.

Related

Події у світі 3785379876689178012

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item