КНДР поверне США останки ще понад 200 американських військових

КНДР поверне США останки ще понад 200 американських військових
Північна Корея передасть США останки 215 американських військових

Передача останків 215 американських військовослужбовців, загиблих у Корейській війні, відбудеться в демілітаризованій зоні між КНДР і Південною Кореєю.

 
Північна Корея передасть США останки ще 215 американських військовослужбовців, загиблих у Корейській війні. Про це повідомляє Ренхап із посиланням на південнокорейського військового чиновника.

За його словами, 30 автомобілів американської армії, що перевозять 215 трун, виїдуть із бази США в південнокорейському Пхентхеку і попрямують до села Пханмунджом, що знаходиться в демілітаризованій зоні між двома Кореями. Там відбудеться передача останків військових.
 
Нагадаємо, 12 червня в Сінгапурі відбулася зустріч президента США Дональда Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином. За підсумками переговорів сторони підписали спільний документ, згідно з яким США надають КНДР гарантії безпеки, а Північна Корея бере на себе зобов'язання з денуклеаризації.
 
Крім того, КНДР погодилася передати США останки американських військовослужбовців. 21 червня Пхеньян уже передав Вашингтону 200 останків військових.

Related

Події у світі 479796215246447196

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item