Євродепутат – лідерам країн ЄС: Їдьте до російських "гулагів", а не на ЧС-2018

Євродепутат – лідерам країн ЄС: Їдьте до російських "гулагів", а не на ЧС-2018
Ребекка Хармс закликала лідерів країн ЄС їхати до російських "гулагів" замість ЧС-2018
Депутат Європейського парламенту Ребекка Хармс висловилася вимогою продовження санкційного тиску на Кремль, а європейських лідерів та дипломатів закликала не відвідувати Чемпіонат світу з футболу в РФ.
За її словами, необхідно засудити російські зловживання та "залишатись згуртованим щодо продовження санкцій проти Росії", повідомляє Радіо Свобода.
"Коли стартує чемпіонат світу з футболу, ми не повинні забувати тих, хто продовжує страждати від рук Путіна. Понад 150 осіб на сьогодні перебувають за ґратами через їхні політичні погляди", – заявила Хармс.
Вона також звернулась до ФІФА із закликом докласти зусиль для звільнення цих понад 150 політичних в’язнів Росії, а надалі прив’язати повагу до прав людини до вибору країн, які проводитимуть у себе наступні чемпіонати світу.
"Лідери країн ЄС, їдьте не на чемпіонат, а їдьте до російських "гулагів", щоб побачити, у яких умовах утримуються й голодують Сенцов та інші політичні в’язні", – наголосила євродепутат.
Раніше стало відомо, що німецькі політики відмовляються від візиту до Росії на мундіаль. Також про бойкот оголосило керівництво Фінляндії.

Related

Події у світі 840370779793338925

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item