Депутатка Європарламенту висловила невдоволення проведенням ЧС-2018 в Росії через порушення в країні прав людини

Депутатка Європарламенту висловила невдоволення проведенням ЧС-2018 в Росії через порушення в країні прав людини
Ребека Хармс має список із 158 засуджених за політичними мотивами, яких утримують в російських в`язницях 
Депутатка Європараламенту Ребека Хармс вважає, що фани, які поїдуть на чемпіонат світу в Росію переконаються у недотриманні прав людини у цій країні, повідомляє Interfax
У якості яскравого прикладу вона запевняє, що має список із 158 засуджених за політичними мотивами, яких утримують в російських в`язницях 
«Думаю, ФІФА показує неповагу до прав людини, обираючи Росію і Катар як країни-господарки чемпіонатів світу з футболу», - наголошує депутатка.
Хармс висловлює надію на те, що люди, які люблять футбол і поїдуть на мундіаль, використають можливість дізнатись про забутих ув'язнених у російському ГУЛАГу та скрутну ситуацію із дотриманням прав людини.
Раніше стало відомо, що іще одна країна приєдналась до дипломатичного бойкоту ЧС-2018. Також німецькі політики відмовляються від візиту у Росію на мундіаль. А от Еммануель Макрон президент Франції заявив про свої плани відвідати Чемпіонат світу.  До цього правозахисна організація Amnesty International застерегла світових політиків від приїзду в Росію на Чемпіонат світу з футболу, оскільки Москва може використовувати такі візити в пропагандистських цілях.

Related

Події у світі 6699265535957244931

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item