Правоохоронці запобігли вивезенню 2 жінок у закордонне сексуальне рабство

Правоохоронці запобігли вивезенню 2 жінок у закордонне сексуальне рабство

На міжнародному автомобільному пункті пропуску Грушів - Будомеш у Рівненській області затримали чоловіка, який намагався вивезти двох жінок у Словаччину у сексуальне рабство.
У Нацполіції України розповіли, що 25-річний житель Волинської області шукав молодих дівчат, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, і вербував їх для роботи за кордоном. За кожну "жертву" він отримував 300 євро.
"Своїм жертвам обіцяв високу заробітну плату і безтурботне життя, а коли ті опинялися в чужій країні - потрапляли в справжнє рабство і нескінченні борги", - наголошується в повідомленні.
На даний момент зловмисник в ізоляторі тимчасового утримання. Проти нього порушили кримінальну справу за фактом продажу людини з метою сексуальної експлуатації, використання в порнобізнесі, йому загрожує позбавлення волі строком до 12 років. Правоохоронці також будуть встановлювати роботодавців на території Словаччини з метою їх затримання і перекриття міжнародного каналу торгівлі людьми.
В Одеській області правоохоронці звільнили майже 30 осіб, яких незаконно утримували і використовували як рабів. Серед них була жінка на 8-му місяці вагітності.

Related

Гаряча новина 591752081656036905

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item