В Одеській області поліцейський попався на хабарі в $3 тисячі

В Одеській області поліцейський попався на хабарі в $3 тисячі
23-річний старший лейтенант поліції вимагав хабар за непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків
В Одеській області в четвер, 21 червня, затримали поліцейського при отриманні хабара в 3 тисячі доларів, передає прес-служба прокуратури області.
"Оперуповноважений Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділу вимагав та отримав від громадянина 3 тис. дол. за непритягнення його до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Правоохоронці затримали зловмисника на робочому місці під час отримання ним всієї суми неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії, поліцейський затриманий, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Фото: od.gp.gov.ua


У поліції повідомили, що відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (хабар) Кримінального кодексу України.
Як повідомили в департаменті внутрішньої безпеки Нацполіціі, затриманий оперуповноважений на службі всього три роки. Хабар він вимагав у наркозалежного, у якого правоохоронці виявили пакетик конопель, які той зберігав для власного вживання.
"Суму в повному обсязі чоловік приніс до кабінету 23-річному старшому лейтенанту. На місці події міліціонери затримали", - розповіли в департаменті.
Тривають заходи по оголошенню корупціонеру в погонах підозри. За вимагання та одержання неправомірної вигоди посадовою особою законодавством передбачено позбавлення волі до 10 років.
Раніше повідомлялося, що за хабар затримано заступника голови УКРІНФОРМ Сумської області.

Related

Гаряча новина 8496783891381239389

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item