ЗМІ назвали всі імена журналістів зі "списку 47

ЗМІ назвали всі імена журналістів зі "списку 47
"Вбивство" Аркадія Бабченка допомогло виявити список нових жертв кілерів

Дані списки Борис Герман нібито передав своєму "куратору Дмитру" в контррозвідці ще 21 травня.

Стали відомі імена всіх 47 журналістів і блогерів, яким, за версією українських спецслужб, загрожує смерть від рук кілерів. Про це повідомляє видання Страна, яке опублікувало так званий "розстрільний список" у вівторок, 5 червня.

Як стверджує джерело видання в СБУ, дані списки Борис Герман, якого підозрюють в організації "вбивства" журналіста Аркадія Бабченка, нібито передав своєму "куратору Дмитру" в контррозвідці ще 21 травня 2018 року.
"Сам Герман, за його ж версією, отримав їх від В'ячеслава Пивоварник, якого раніше звинуватив у фінансуванні тероризму на території України на гроші якогось "фонду Путіна". І тут же довів до відома контррозвідку", - йдеться в повідомленні.
Фото: Страна 
Фото: Страна 
Водночас генпрокурор Юрій Луценко заперечив, що Герман співпрацював з СБУ. Він наголосив, що інформацію про списки потенційних жертв вдалося отримати не від підозрюваного організатора, а від його оточення.
Нагадаємо, вперше про "розстрільний список" українських журналістів стало відомо минулого тижня. Тоді ж в СБУ почали викликати окремих представників медіа-спільноти на бесіди. Багатьом з них пообіцяли охорону.

Related

Події в Україні 1570871134271521283

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item