Дбайлива мама і фурія: 5 типів жінок, від яких тікають чоловіки



Дбайлива мама і фурія: 5 типів жінок, від яких тікають чоловіки

Чоловіки завжди придивляються до жінок, розподіляючи їх за певними групами. Знають, з ким можна зустрічатися, а кого слід оминати.
Є певні моделі поведінки жінок, з якими сильна половина людська не хоче мати справи, повідомляє ASN. До цих типів належать: дбайлива мама, фурія, сильна й незалежна, бідна овечка та мисливиця за штампом у паспорті.
Дбайлива мама. Зустрічається доволі часто. Її настирлива турбота і опіка можуть перетворити будь-якого чоловіка в маленького хлопчика, нездатного тверезо мислити і здійснювати дорослі, обдумані вчинки. Вона цілодобово дбає про свого обранця, печеться про його здоров'я, може спокійно принести йому вечерю під ніс, щоб не відволікати від комп'ютерної гри або футбольного матчу. Навіть, тихесенько збирає шкарпетки, розкидані чоловіком по всій квартирі і щоранку гладить йому штанці.
Фурія. Це жінка, яка злиться на все навколо. Вона звинувачує чоловіка в усіх існуючих і не існуючих проблемах. Немов змія, тихесенько і грунтовно втирається в довіру, після чого абсолютно раптово може нанести смертельний удар. Така жінка переслідує одну-єдину мету - помститися, діючи майстерно. Укуси такої "змії" надзвичайно болючі і гояться вкрай довго.
Сильна і незалежна. Така жінка живе в матеріальному світі, де важливі лише гроші. Кар'єриста, котра весь час на роботі. Вона пишається тим, що заробляє багато і регулярно. Зав'язавши стосунки з такою трудівницею-кар'єристкою, чоловік найчастіше відчуває постійний дискомфорт, адже у нього відбирають право грати свою природну, споконвічно чоловічу роль.
Бідна овечка. Вона живе в злиднях, що змушує її постійно шукати чоловіка, який вирішить всі її проблеми і розкриє перед нею двері в абсолютно новий світ. Мріє як в один прекрасний момент зустріне принца на білому коні, який забере її в свій прекрасний замок. Роботи такі жінки бояться, як вогню, кидаючи всі свої зусилля на пошук заможного чоловіка. Для неї головне, щоб її обранець був багатий і забезпечив бідній жінці щасливе майбутнє.
Мисливиця за штампом в паспорті. В гонитві за своєю здобиччю вона не зупиняться ні перед чим. Пастки будуть розставлені на кожному кроці: у потенційної жертви практично немає шансів вислизнути. Такому типу жінок все одно, чи відчуває жертва до них любов і якими якостями володіє в принципі. Найважливіше - позбутися від клейма одиначки і набути статусу заміжньої дами.
Кожне подружжя мріє, аби їхній шлюб був щасливий. Часто чоловік чи дружина роблять помилки, які призводять до розлучення. Як уникнути конфліктів, навчитися берегти сімейні стосунки і жити у шлюбі "до поки смерть не розлучить"? Відповіді на ці питання шукають майже всі.

Related

Суспільство 2888736648310329461

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item