На врятування Марини Гришай потрібно 50 тис. доларів

На врятування Марини Гришай потрібно 50 тис. доларів

У режисерки 33-річної Марини Гришай з Києва виявили рак молочної залози. За кваліфікованим лікуванням вона поїхала до Ізраїлю. Щоб перемогти хворобу необхідно зібрати $50 тис.
"Рак передавався у сім'ї Марини по жіночій лінії. Був у мами і бабусі у пізньому віці. Після того, як мама одужала рік тому, Марина вирішила перевіритись. Все було добре. Однак у березні виявила гульку у грудях. Спочатку лікарі сказали, що це кіста, нічого страшного. Згодом вона перевірилась в іншій клініці. Це виявився рак другої стадії, який вже серйозно розвивався", - розповіла співачка і мандрівниця Ярина Квітка, подруга Марини.
Кілька років тому Марина Гришай з чоловіком Максимом створила відеопродакшн "WhiteMovie production". Їм єдиним в Україні дозволили знімати концерт Armin Van Buuren - топового діджея світу. Подружжя знімало концерти Джамали, Монатіка, кліпи.
Марина також займається художнім кіно. Її короткометражка "Пазл" цьогоріч потрапила в програму Short Film Corner Канського фестивалю.
"Марина була проти публічного збору коштів, однак з друзями переконали її, що це необхідно, - додала Ярина. – Для цього організували акцію "Кава милосердя". У нас є люди, з якими за гроші можна буде зустрітись і поговорити. Це музиканти, телеведучі, письменники, психологи. Всього є 35 лотів, за які всі охочі зможуть поборотись на аукціоні".
Серед перших пропозицій – музикант Женя Галич, письменниця Ірена Карпа, співак Павло Табаков і лідер гурту KOZAK SYSTEM Іван Леньо.
Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку – 5168 7456 0073 2413 (Гришай Марина).

Related

Суспільство 1830866364762363445

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item