Apple представила iOS 12

Apple представила iOS 12
Apple представила нову версію iOS

Нова операційна система має поліпшену продуктивністю і буде підтримуватися на тих же пристроях, що і iOS 11.

В рамках конференції для розробників WWDC 2018 (Apple Worldwide Developers Conference) Apple представила нову версію операційної системи iOS.

Представники компанії стверджують, що продуктивність пристроїв на iOS 12, в тому числі iPhone попередніх поколінь, значно зросте. Так, запуск додатків стане на 40% швидше. Клавіатура запрацює на 50% швидше, а камера - на цілих 70%.
В операційну систему була додана функція Screen Time, яка дозволить користувачамконролювати час роботи з мобільними пристроями. Нововведення пов'язане з великою кількістю критики від акціонерів компанії, які вважають, що люди стали занадто залежні від технологій.

Також передбачена функція батьківського контролю, яка дозволить обмежувати часвикористання смартфона і його можливостей дітьми.
У нову систему інтегрували розширення Shortcuts для голосового помічника Siri,завдяки якому асистент почне працювати в будь-яких додатках.
Крім Animoji власникам пристроїв Apple будуть доступні персонажі Memoji, що копіюють емоції і індивідуальність реальних співрозмовників.

Аpple також представила оновлену платформу для створення просторів доповненої реальності (AR) і розширила призначений для користувача функціонал. Так, в доповненій реальності тепер можна спостерігати за діями своїх друзів в іграх.

Офіційний реліз системи намічений на осінь 2018 року.

Related

Технології 1022008656678471216

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item