Один із засновників Apple Стів Возняк передбачив, що бикоїн стане єдиною світовою валютою

Один із засновників Apple Стів Возняк передбачив, що бикоїн стане єдиною світовою валютою Стів Вознняк прокоментував розвиток Bitcoin
Стів Возняк вважає, що Bitcoin може бути "рідною валютою" всесвітньої павутини і чекає цього з великою надією.
Про це американський винахідник і програміст, співзасновник компанії Apple Computer розповів в інтерв'ю CNBC.
Таким чином, Возняк, виступаючи на конференції Money20/20, підтримав думку очільника Twitter Джека Дорсі. Сам Дорсі раніше запевняв, що біткоїн може перевершити за значимістю американський долар в найближчі 10 років.
"Я купую те, що говорить Джек Дорсі, а не те, в чому я переконаний, що це неодмінно станеться, я б цього хотів, це таке чисте мислення", - відповів Возняк журналістам CNBC.
Сам биткоїн американський винахідник назвав "чистим цифровим золотом" і "абсолютно децентралізованим" активом, оскільки він не прив'язаний до конкретної компанії і бізнес-моделі.
"Біткоїн математично визначено, є певна кількість біткоїнів, є спосіб, яким він поширюється... і він чистий, і немає людини, яка відповідає за нього, немає компанії, і це просто... Щось мені говорить, що це є природним, а природа важливіша від всіх наших людських конвенцій", - сказав Возняк в інтерв'ю.
Возняк придбав свої перші біткоїни за ціною $700, що на $6700 менше за їх сьогоднішню вартість, а пізніше продав всі монети, крім однієї. Також Стів володіє двома монетами ETH (ефірами).
У січні 2018 року ЗМІ повідомляли про те, що співзасновник корпорації Apple Стів Возняк продав свої біткоїни. За словами винахідника, він втомився нервувати, спостерігаючи за курсом криптовалюти. Возняк розповів, що придбав біткоїни з цікавості, коли криптовалюта коштувала $700 за монету, тому, що хотів "поекспериментувати з ним". Але після того, як ринок почало лихоманити восени минулого року, Стів Возняк перевів у готівку свої біткоїни.

Related

Економіка 2232284860551952005

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item