У Києві затримали злочинців, які викрали сина дипломата з метою викупу

У Києві затримали злочинців, які викрали сина дипломата з метою викупу
Чоловіки є громадянами Єгипту
Київська поліція виявила злочинців, які 25 червня на вулиці Тургенівській викрали сина працівника посольства Лівії з метою отримати грошовий викуп. Про це повідомляється у прес-службі Національної поліції України.
Столична поліція затримала двох осіб, які викрали молодого чоловіка, утримували його в гаражі, завдали тілесні ушкодження, а також вимагали у нього гроші. Чоловіки є громадянами Єгипту, які живуть на території України кілька років.
"Вони чітко розуміли, кого вони викрали, і намагалися зв’язатися із батьками потерпілого. Але діями поліції цей злочин було зупинено і доволі оперативно затримано викрадачів", – зауважив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.
За його словами, викрадачі відмовилися надавати будь-які пояснення. На цей час їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, і слідчі звернуться до суду для обрання їм міри запобіжного заходу.
Слідчі розслідують два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. За вчинені злочини зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.
Нагадаємо, що вдень 25 червня в центрі Києва на вулиці Тургенєвській невідомі викрали сина фінансового аташе посольства Лівії. Двоє невідомих насильно посадили громадянина Лівії Абдусалама 1992 року народження в автомобіль Volkswagen Golf темно-синього кольору і зникли в невідомому напрямку.
Через кілька годин поліцейські знайшли викраденого чоловіка, він отримав незначні тілесні ушкодження.







Related

Гаряча новина 3691844791440221768

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item