Пошкодив дві машини і повис на сходах: п'яний водій влаштував ДТП

Пошкодив дві машини і повис на сходах: п'яний водій влаштував ДТП

У Києві біля Індустріального мосту п'яний водій влаштував масштабне ДТП. В результаті інциденту постраждало дві машини, а автівка винуватця повисла на сходинках тротуару.
Подія сталася навпроти ТРЦ "Мармелад" в ніч з 28 на 29 червня близько 1:30 години, передає Інформатор.
Зазначається, що водій Ford Focus намагався виїхати з дворів на проїжджу частину, однак зачепив дві припарковані машини Daewoo і Nissan. Це побачили жителі найближчого будинку, вони вийшли і хотіли затримати винуватця ДТП, але водій почав тікати. Він рухався по тротуару і не помітив сходинки, в результаті чого машина повисла на них і не змогла їхати далі.
Як розповіли свідки, водій був у стані алкогольного сп'яніння. Люди викликали поліцію, а водій Ford Focus подзвонив у "швидку". Коли на місце прибули правоохоронці і медики, чоловік відмовився проходити тест на драгері і попросив відвезти його в лікарню, поскаржившись на погане самопочуття. Також водій розповів, що за кермом був його друг, який втік після ДТП, однак свідки спростовують цю інформацію.
Місцеві жителі розповіли, що чоловік живе у будинку біля якого стався інцидент і раніше він служив у міліції.
У Києві легковий автомобіль зіткнувся з маршруткою на зупинці біля станції метро Житомирська. Свідки повідомили, що на місце приїхала велика кількість екіпажей "Швидкої допомоги".

Related

Гаряча новина 2162455137865177972

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item