Не вірю Путіну, морда в нього хитра: росіянка пропалила праскою зображення президента РФ

Не вірю Путіну, морда в нього хитра: росіянка пропалила праскою зображення президента РФ

Зняти короткометражний двохвилинний фільм про кожного з українських політв'язнів закликала московський режисер Таїсія Кругових.
Станом на сьогодні в Росії ув'язнено 74 українців за політичними мотивами. Проект назвали "Список Сенцова" за аналогією із "Списком Шиндлера".
Сьогодні оприлюднили фільм про 17-ту людину із "Списку Сенцова" – колекціонера Віктора Шура. Його засудили 2015-го року, нібито, за шпіонаж до 12 років відбування покарання у колонії суворого режиму.
"Не вірю я Путіну. Морда в нього хитра і самовпевнена", - каже героїня фільму. Прасує жовто-сині рушники. Каже, що не любить, коли її роблять дурепою і пропалює праскою зображення російського президента на екрані телевізора.
Режисером стала Варвара Фаєр. Головну роль виконала Юлія Ауг.
"Моє головне бажання: щоб Олег залишився жити, щоб вийшов на свободу, щоб всі люди з його списку здобули свободу! Це наш маленький внесок в те, щоб потрібна хвиля набирала силу", - написала Варвара Фаєр.
Україна подала Росії детальний список щодо обміну бранцями. В ньому – 59 осіб, а це на 25 людей більше, ніж у попередньому переліку.

Related

Суспільство 5645981301012410316

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item