З'явилося відео, як у Дніпрі трощать авто поліції

З'явилося відео, як у Дніпрі трощать авто поліції


Правоохоронці спочатку не змогли зупинити вуличну бійку, потім довго не могли затримати людей, які розбили їм вікно в машині.

У Мережі опублікували відео роботи патрульних поліцейських у Дніпрі, правоохоронці довгий час не могли впоратися з нападниками, поки ті не розбили копам машину.
"У присутності нових патрульних група осіб почала бити людину, але патрульні вирішили не затримувати нападників, а просто посадили до себе в автомобіль потерпілого та збиралися їхати.

Поки патрульні збиралися, один з нападників взяв бейсбольну биту і розбив лобове скло в патрульному автомобілі. Патрульні спробували затримати людину, яка розбила скло, але, за традицією, у них нічого не вийшло - втрутилися його друзі, які почали штовхати і бити озброєних вогнепальною зброєю і спеціальними засобами патрульних. Вся ця катавасія тривала протягом п'яти хвилин, патрульні так і не змогли нікого затримати, а потерпілого, який сидів в патрульному автомобілі, встигли побити ще раз", - описує те, що відбувається автор відео.

Раніше повідомлялося, що в результаті нападників на правоохоронців таки вдалося затримати. Чоловікам оголошено підозру за статтями про насильство щодо працівника правоохоронного органу та опорі працівникові правоохоронного органу.

Related

Події в Україні 2896652569503385231

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item