Суд заарештував на два місяці "екс-заступника міністра спорту Криму" - Сарган

Суд заарештував на два місяці "екс-заступника міністра спорту Криму" - Сарган
Фарух Камалов
Дніпровський райсуд Києва взяв під варту на два місяці "екс-заступника міністра спорту Криму", повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган у Twitter.
"Кримського "чиновника" взято під варту на 2 місяці. Дніпровським райсудом Києва проведено підготовче засідання по обвинуваченню т.зв. "екс-заступника міністра спорту Республіки Крим" за вчинення державної зради", - написала Сарган.
Наступнеий судовий розгляд призначено на 2 липня.

КРИМСЬКОГО "УРЯДОВЦЯ" ВЗЯТО ПІД ВАРТУ на 2 місяці. Дніпровським райсудом Києва проведено підготовче засідання за обвинуваченням т.зв. «екс-заступника міністра спорту Республіки Крим» за вчинення . Наступний суд.розгляд 02.07.2018.

Прокуратура не називає імені заарештованого.
За даними Крім.Реаліі, мова йде про Фаруха Камалова.
Нагадаємо, колишнього "заступника міністра спорту Криму" затримали 2 лютого в пункті пропуску Каланчак на адміністративному кордоні з анексованим Кримом. "Чиновник" виїжджав з Криму в Херсонську область для отримання біометричного паспорта.
5 січня працівники СБУ виявили в Києві спільника окупаційних сил РФ в Криму , так званого "екс-міністра охорони здоров'я Криму" Петра Михальчевський.

Related

Події в Україні 1582525576888811571

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item