Столичний бізнесмен "замовив" свого компаньйона

Столичний бізнесмен "замовив" свого компаньйона

Співробітники Служби безпеки України попередили замовне вбивство одного із херсонських бізнесменів.
Правоохоронці встановили, що підприємець із Києва вирішив помститися двом колишнім компаньйонам з Херсона, з якими він перебував у гострому конфлікті через грошові та майнові суперечки. Про це повідомили у прес-службі СБУ.
"Оперативники спецслужби задокументували, що бізнесмен через посередників звернувся до представників кримінальних кіл південного регіону для "підбору" виконавця замовлення. Він запланував вбивство одного з компаньйонів, другого збирався залякати, погрожуючи нанесенням шкоди життю та здоров'ю членам його родини і знищенням їх майна", - повідомили у відомстві.
Зловмисника затримали в Києві та повідомили про підозру у злочині. Тривають слідчо-оперативні дії.
У Харкові 62-річна Наталія Морозовська замовила вбивство колишнього зятя Владислава Васенка, 45 років. Він — керівник комунального підприємства "Міськелектротранссервіс". Про замовлення дізналися правоохоронці. Відзняли відео, на якому Васенко нібито помирає від серцевого нападу. Інформацію про його смерть поширили в місцевій пресі. За вбивство зятя Наталія Морозовська мала заплатити $10 тис. Під час передачі другої частини грошей її затримали.

Related

Гаряча новина 7966773964957670089

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item