Найєм розповів про хід слідства у справі про напад

Найєм розповів про хід слідства у справі про напад
Мустафа Найєм розповів про хід розслідування нападу на нього

Нардеп зазначив, що ніхто не збирається ні спускати справу на гальмах, ні виводити її за рамки правового поля.

 
Троє підозрюваних у нападі відмовляються визнати свою провину, не дають жодних свідчень і не йдуть на догоду слідству, четвертий досі в бігах. Про це у вівторок, 12 червня, на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив народний депутат Мустафа Найєм.
 
За його словами, на цей момент у справі проведені основні слідчі і розшукові заходи. На цьому тижні має завершитися процедура оформлення судово-медичної експертизи, відбудеться допит лікарів, потім очікується проведення слідчого експерименту.
 
"Що стосується самих підозрюваних, суд відхилив усі апеляції щодо перегляду обрання їм запобіжного заходу, троє з них продовжують перебувати під домашнім арештом. Суд також відхилив апеляцію щодо зняття арешту з автомобіля Гелендваген. (Другий автомобіль досі так і не знайдений). У прокуратурі й у поліції стверджують, що основні домовленості з правоохоронними органами Азербайджану вже досягнуті, але невирішеним досі залишається політичне питання", - написав Найєм.
 
Він зазначив, що завдані збитки підозрювані відшкодують суворо в рамках закону і за рішенням суду.
 
"Під час лікування і надання правової допомоги позовні вимоги були переглянуті в бік збільшення", - зазначив він.
 
Він додав, що оскільки підозрювані досі відмовляються визнати свою провину, не дають жодних свідчень і не йдуть на догоду слідству, потерпіла сторона наполягатиме на максимальній мірі покарання для всіх учасників правопорушення.
 
Нагадаємо, 30 квітня під час конфлікту на дорозі в центрі Києва народний депутат Мустафа Найєм отримав тілесні ушкодження.
 
Поліція затримала трьох осіб. Їм пред'явлено підозру за статтею про хуліганство. Один з нападників на депутата покинув територію України.

Related

Політика 996563697915363056

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item