Розвідник бойовиків добровільно здався поліцейським

Розвідник бойовиків добровільно здався поліцейським

Розвідник бойовиків вийшов на позиції українських військових поблизу селища Піски на Донеччині, отримавши перше бойове завдання. Він вирішив добровільно здатися.
До співробітників поліції Покровського району звернувся 41-річний мешканець Донецька. Він повідомив, що має причетність до незаконних збройних формувань. Чоловік тиждень тому познайомився із членом терористичної організації ДНР. Той запропонував чоловіку вступити до лав терористів, пообіцяв високу заробітну плату.
Новобранець отримав завдання дістатися позицій українських військових в районі с. Піски та розвідати місце їх розташування, чисельність особового складу та наявне озброєння. За успішне виконнаня завдання йому мали заплатити 5 тисяч російських рублів (2 тис грн).
"Побоюючись за своє життя, я вирішив піти до Пісок, але не для того, щоб розвідати, а щоб здатися. Мабуть спроба співпраці з терористами – найбільша помилка мого життя", - сказав чоловік. Його передали поліцейським.
Вирішується питання про звільнення чоловіка від кримінальної відповідальності.
Співробітники контррозвідки Об'єднаних сил викрили у Маріуполі шпигуна донецьких бойовиків. Затриманий займався збором розвідувальної інформації та передавав її окупантам.

Related

Суспільство 7375105178821778228

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item