У Харківській області пенсіонер викрав дівчинку

У Харківській області пенсіонер викрав дівчинку
Чоловік утримував дівчинку в котельні

Поліція порушила кримінальні справи за статтею про розбещення неповнолітніх і викрадення людини.

У Куп'янському районі Харківської області співробітники поліції затримали пенсіонера, який кілька днів утримував 9-річну дівчинку в закритому приміщенні котельні підприємства, де працював охоронцем.

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в п'ятницю, 8 червня.

Як розповіли в поліції, 7 червня 30-річна місцева мешканка повідомила, що два дні тому ввечері зникла її малолітня дочка. Вона підозрювала, що дівчинка може перебувати у 67-річного чоловіка, який іноді підгодовував дитину і купував їй продукти.

На пошуки дівчинки відразу вирушили наряди патрульної поліції. За місцем роботи чоловіка поліцейські виявили замкнену в приміщенні котельні дитину."Дівчинку передали матері, з нею працюють лікарі та психологи. 

Слідчі вже поспілкувалися з дитиною, її свідчення стали підставою для відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.Затриманому також інкримінують скоєння злочину за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини (ч.2 ст.146 КК України).

Як встановили правоохоронці, затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення малолітніх. Останнім часом він працював охоронцем на котельні.
Раніше повідомлялося, що в Харкові заарештували педофіла. Чоловік здійснював розпусні дії протягом двох років, поки не спалахнув скандал в одному з басейнів Харкова.

Related

Гаряча новина 1155517466809318777

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item