Тимошенко розірвала контракт з американськими лобістами - реєстр департаменту юстиції США

Тимошенко розірвала контракт з американськими лобістами - реєстр департаменту юстиції США
Лідерка партії Батьківщина Юлія Тимошенко
11 травня офшорна компанія Two Paths LLC розірвала контракт з компанією Avenue Strategies, яка мала надавати лобістські послуги лідерці партії Батьківщина Юлії Тимошенко. Про це повідомляється у документі в реєстрі департаменту юстиції США.
"Консалтингова угода між Two Paths LLC (Юлією Тимошенко) та Avenue Strategies Global розірвана без залучення Avenue Strategies Global до політичної чи іншої активності", – зазначається у документі.
Нагадаємо, раніше американське видання The Hill повідомило, що Юлія Тимошенко в підготовці до президентських виборів найняла американських лобістів, які працювали на кампанію Дональда Трампа.
Контракт з Avenue Strategies Global підписала не сама Юлія Тимошенко, а офшорна компанія Two Paths LLC, що діяла від її імені.
Припускалося, що контракт триватиме з лютого по серпень 2018 року.
Раніше також повідомлялося, що Тимошенко двічі відмовилася пояснювати походження десятків тисяч доларів на оплату послуг лобістів США.
Також глава лобістської компанії Беррі Беннетт, який працював старшим радником кампанії Дональда Трампа, повідомив американським журналістам, що буде працювати "тільки персонально на Юлію Тимошенко, щоб організувати кілька її візитів" в США.


Related

Політика 3552348778607311672

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item