На Житомирщині затримали торговців саморобною вибухівкою

На Житомирщині затримали торговців саморобною вибухівкою
СБУ затримала торговців саморобною вибухівкою

Двоє жителів районного центру організували виготовлення вибухових пристроїв у приватному будинку одного зі спільників.

У Житомирській області співробітники Служби безпеки України затримали двох торговців саморобними вибуховими пристроями, які виготовлялися на основі тротилу. Про це в суботу, 2 червня, повідомив прес-центр СБУ.

Установлено, що двоє жителів районного центру організували виготовлення вибухових пристроїв у приватному будинку одного зі спільників.



"Тротилові шашки та інші засоби детонації ділки отримували від знайомих, які їздили по особистих справах у район проведення операції Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Оперативники спецслужби зафіксували факт продажу саморобної вибухівки, виготовленої із шести тротилових шашок загальною вагою понад кілограм, за 3000 гривень. Спецслужба провела санкціоновані обшуки за місцем проживання і роботи фігурантів справи, де було вилучено ще одну тротилову шашку вагою 200 г і незареєстровану травматичну зброю.

"Також у підсобному приміщенні одного з ділків було виявлено 4,5 тис. пачок контрафактних сигарет і 100 л спирту для виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції. За попередніми даними, вартість вилученої продукції становить понад 110 тис. гривень", - зазначили в СБУ.

Затриманим торговцям повідомлено про підозру, і вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Також правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Related

Гаряча новина 8623123464717582568

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item