Міністр оборони Польщі: Ми повинні підтримувати Україну у спробі наблизитися до НАТО

Міністр оборони Польщі: Ми повинні підтримувати Україну у спробі наблизитися до НАТО
Сторони обговорили поточну обстановку з безпекою в Європі і в Україні
Для безпеки Європи дуже важлива успішна Україна і важливо підтримувати її в спробі наблизитися до НАТО, заявив міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак під час двосторонньої зустрічі з міністром оборони України Степаном Полтораком, повідомляє прес-служба українського оборонного відомства.
"Для безпеки Європи дуже важлива успішна і безпечна України. Ми повинні підтримувати Україну у спробі наблизитися до НАТО. Для всіх нас дуже важливо, щоб Україна залишалася незалежною державою. Жахливо, коли незалежна країна піддається агресії сусідньої держави - РФ, і ми бачимо реальний портрет агресора, а не картинку російських ЗМІ. Ми будемо тільки посилювати нашу співпрацю і зустрічатися якомога частіше для вирішення усіх нагальних питань", - сказав Блащак.
Як зазначається, сторони обговорили поточну обстановку з безпекою в Європі і в Україні, а також подальшу співпрацю оборонних відомств країн-партнерів.
Під час зустрічі також йшлося про вдосконалення формату роботи спільного підрозділу ЛітПолУкрбріг.
"Як відомо, створення бригади є успішним прикладом багатостороннього формату співпраці і служить своєрідною моделлю у процесі реформування ЗС України за стандартами НАТО", - відзначили в українському міністерстві.
Раніше президент Польщі Анджей Дуда заявив, що вважає Російську Федерацію найсерйознішою загрозою глобального світу.

Related

Події у світі 711723466671429949

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item