Трамп прокоментував взяття під варту Манафорта

Трамп прокоментував взяття під варту Манафорта
Президент США Дональд Трамп дозволив собі давати оцінки рішенню суду
Президент США Дональд Трамп вважає вкрай жорстким і несправедливим запобіжний захід колишньому керівнику свого передвиборчого штабу президента США Полу Манафорту.
"Нічого собі, яке жорстке рішення для Пола Манафорта, який представляв Рональда Рейгана, Боба Доула і багатьох інших провідних політиків і кампаній. Я і не знав, що Манафорт ватажок мафії. А як щодо Комі (екс-глави ФБР Джеймса Комі) і продажної Хілларі (Гілларі Клінтон - ред.) і всіх інших? Дуже несправедливо!", - написав він через кілька годин після взяття під варту свого колишнього соратника.

Wow, what a tough sentence for Paul Manafort, who has represented Ronald Reagan, Bob Dole and many other top political people and campaigns. Didn’t know Manafort was the head of the Mob. What about Comey and Crooked Hillary and all of the others? Very unfair!

Манафорту скасували домашній арешт і взяли під варту після скарги команди спеціального прокурора Роберта Мюллера на те, що підозрюваний намагався впливати на свідків.
Йому пред'явлені звинувачення, які стосуються відмивання грошей, які він отримав працюючи в Україні, його також звинувачують в тому, що він не зареєструвався як іноземний агент, хоча займався лобіюванням інтересів в США прокремлівського уряду України часів колишнього президента Віктора Януковича.
Колишнього главу передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта і його ділового партнера Ріка Гейтса звинуватили по 12 статтям, в тому числі у відмиванні грошей і в лобіюванні інтересів іноземної держави.
8 червня стало відомо, що спеціальний прокурор США Роберт Мюллер, який розслідує втручання РФ у американські вибори 2016 року, пред'явив нові звинувачення проти колишнього глави виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта і його давнього київського партнера Костянтина Килимника.

Related

Події у світі 7613469424159236273

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item