Зґвалтування в Миколаєві: з'явилися нові подробиці справи

Правоохоронці затримали 3 чоловіків, причетних до групового зґвалтування 12-річної дівчини в центрі Миколаєва.
Чоловіків віком від 18 до 21 року оперативно затримали неподалік місця злочину, повідомляє поліція Миколаївської області.
Близько опівночі 14 червня в поліцію надійшло повідомлення про дівчину, яка в дворі багатоповерхівки просить про допомогу і заявляє про насилля. Про це повідомив житель одного з будинків на Центральному проспекті.
Він розповів поліцейським, що повертаючись додому, його покликав невідомий нетверезий молодий чоловік. Коли вони почали розмову, очевидець звернув увагу на дівчину, яка вийшла неподалік і теж була нетвереза. На ній був закривавлений одяг. У цей час двоє інших молодиків тікали.
Зґвалтування в Миколаєві: з'явилися нові подробиці справи

Співробітники поліції за детальним описом зовнішності виявили їх в одному з сусідніх дворів. Там вони продовжували розпивати спиртні напої. На їхньому одязі була кров.



"Всіх трьох миколаївців, двох 18 років та одного 21 року, доставили в Центральний відділ поліції. Зараз з ними працюють слідчі. За словами затриманих і потерпілої, попередньо встановили, що вони познайомилися в парку в центрі міста, разом розпивали спиртні напої. Потім, закупивши ще алкоголю, вирушили в найближчий двір багатоповерхівок. Там двоє зловмисників скористалися безпорадним станом потерпілої, і вчини стосовно неї насильницькі дії. Намірам третього завадили перехожі", - йдеться в повідомленні поліції.
Відкрили кримінальну справу за статею зґвалтування.
Попередньо затримали двох чоловіків, які, ймовірно, причетні до зґвалтували 12-річної дівчини в ніч на четвер у центрі Миколаєва. Це сталося у дворі за магазином "Сотка".

Related

Гаряча новина 3651924043999933595

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item