Держдеп підтвердив незмінну політику США щодо Криму

Держдеп підтвердив незмінну політику США щодо Криму
США не скасують санкції, поки Росія не поверне Крим
Попри появу інформації в американських ЗМІ про нібито висловлювання президента США Дональда Трампа про "російський" Крим, Державний департамент Сполучених Штатів ще раз підтвердив політику офіційного Вашингтона: Крим – це Україна.
Відповідну заяву озвучив високопоставлений офіційний представник Держдепартаменту США під час телефонного брифінгу для журналістів, передає Укрінформ.
"Ми підтримуємо територіальну цілісність України у межах її міжнародно визнаних кордонів, і наша політика по Криму залишається незмінною", - зауважив представник зовнішньополітичного відомства США у відповідь на прохання прокоментувати недавні висловлювання президента Трампа. 
Представник Держдепартаменту США також підкреслив, що США не скасують санкції, поки Росія не поверне Крим.
"Наші санкції – наші кримські санкції – залишатимуться чинними, допоки Росія не припинить окупацію і не поверне Крим Україні", - зазначив він.
Нагадаємо, американський портал Buzzfeed повідомляв, що президент США Дональд Трамп в ході саміту G7 в Канаді, заявив іншим світовим лідерам, що вважає Крим російським.
Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс відмовилася підтверджувати або спростовувати слова Трампа.
"Не знаю про такі ремарки. Я в курсі, що про це пишуть, але не коментую приватні розмови, в яких я не брала участь", - сказала вона.

Related

Події у світі 7182240354299718488

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item