У парламенті Британії запропонували виключити Росію з Інтерполу - ЗМІ

У парламенті Британії запропонували виключити Росію з Інтерполу - ЗМІ
Ілюстраційне фото
Британське видання The Telegraph повідомляє, що члени парламенту Великої Британії закликали главу МВС Саджіда Джавіда почати процес обмеження доступу РФ до бази даних Інтерполу.
За даними парламентарів, Росія завдяки даним Інтерполу намагалася вистежити засновника фонду Hermitage Capital Вільяма Браудера.
Причиною звернення до МВС стало затримання Браудера в Мадриді іспанською поліцією.
Нагадаємо, іспанські правоохоронці звільнили британського фінансиста, главу інвестиційного фонду Hermitage Capital Вільяма Браудера, затриманого раніше за запитом Росії.
Раніше повідомлялося, що у Мадриді заарештували Вільяма Браудера, якого називають "ворогом Путіна №1".
Нагадаємо, 11 липня 2013 міськсуд Москви визнав генерального директора інвестиційного фонду Hermitage Capital Management Вільяма Браудера винним в ухиленні від сплати податків і заочно засудив його до 9 років колонії загального режиму.
При цьому варто зазначити, що в 2010 році Браудер очолював кампанію з розслідування крадіжки податку на прибуток, сплаченого фондом в російський бюджет за підсумками 2006 року, і пошуку вбивць юриста фонду Сергія Магнітського, який виявив цю крадіжку.
Він також був одним з ініціаторів так званого Списку Магнітського - переліку осіб, відповідальних за утримання під вартою і смерть аудитора Сергія Магнітського, а також причетних до інших грубих порушень прав людини в Росії.

Related

Події у світі 4136281196805548761

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item