У Чернігові півсотні людей потребують відселення

У Чернігові півсотні людей потребують відселення
50 жителів Чернігова потребують відселення

У місті організовано збір коштів для дітей і дорослих, які постраждали в результаті затоплення.

У Чернігові через затоплення будинків близько півсотні жителів міста потребують відселення. Про це в суботу, 30 червня, повідомляє прес-служба мерії.
Відзначається, що раніше в місті пройшло засідання комісії з ліквідації надзвичайної ситуації.
За словами заступника міського голови Андрія Черненка, жителям найбільш постраждалих будинків небезпечно залишатися у своїх оселях. Для них знайшли вільні місця в гуртожитку місцевого будівельного ліцею та навчально-реабілітаційного центру.
Жителів Чернігова просять мобілізувати всі сили на допомогу постраждалим у результаті затоплення. У Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі №2 (вул. Перемоги, 183) організований збір коштів для дітей і дорослих. Харчування для постраждалих має намір організувати комунальне підприємство Шкільне.
Також у звільнених будинках буде забезпечена цілодобова охорона порядку силами поліції і муніципальної варти на період приведення в належний стан цих будинків і вивчення ситуації щодо подальшої їх експлуатації.
До слова, зливова каналізація міста давно відпрацювала свій термін експлуатації. На її заміну Чернігову потрібно не менше 20 млрд гривень.
Раніше повідомлялося, що в Чернігові в результаті інтенсивних опадів сталося підтоплення близько 90 приватних домоволодінь. З підтоплених будинків евакуйовано 16 осіб, з яких троє - передані медичним працівникам.

Related

Суспільство 283466926374744045

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item