Луценко розповів, як відреагував Герман на те, що Бабченко живий

Луценко розповів, як відреагував Герман на те, що Бабченко живий

Луценко розповів, що Герман дізнався про те, що Бабченко живий, вже після затримання
Генпрокурор Юрій Луценко в ефірі Радіо НВ розповів про реакцію Бориса Германа на інформацію про те, що російський журналіст Аркадій Бабченко живий.
За словами Луценка, про це Герману повідомили його адвокати.
"Коли пана Германа затримали на вулиці, потім доставили у відповідне місце, довго чекали його адвокатів. Але адвокати приїхали, вони так спокійненько підійшли: "Ну що, як завжди по торгівлі зброєю?". Тому що пан Герман має кілька справ - відкритих, закритих - по торгівлі зброєю. Він каже: "Ну так, звичайно, по торгівлі зброєю". Він (адвокат - ред.) говорить: "Вибач, затрималися, бо там такий дурдом - журналіст, якого вбили виявився живий". І тут пан Герман біліє, каже: "Мені кінець"", - розповів генпрокурор.
Раніше Юрій Луценко заявив, що Герман насправді не співпрацював з українською контррозвідкою, як він заявив під час засідання суду щодо обрання йому запобіжного заходу.

29 травня ввечері поліція повідомила про "вбивство" Аркадія Бабченка на порозі його квартири в Києві. Згідно з легендою, кілер вистрілив йому у спину.
Наступного дня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що силовики інсценували вбивство Бабченка, щоб виявити організатора замовного вбивства і замовника. За даними слідства, замах на Бабченка замовили спецслужби РФ.
СБУ вже затримала організатора "вбивства" Бабченка, ним виявився громадянин України "Г" Борис Львович Герман. він планував здійснити в Україні 30 вбивств.
Аркадій Бабченко - російський військовий журналіст, видавець журналу Мистецтво війни. У 2017 році опозиційний до російської влади Бабченко залишив Росію і переїхав спочатку до Чехії, а потім в Україну.

Related

Події в Україні 7777311849231017594

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item