Зниклого активіста знайшли мертвим у авто

Зниклого активіста знайшли мертвим у авто
У лісі недалеко від селища Циркуни під Харковом у автомобілі Land Rover виявили тіло активіста 58-річного Гамзата Гаджиєва, якого 18 червня оголосили у розшук. Цю інформацію підтвердили в ГУ Нацполіції в Харківській області.
Чоловіка виявили місцеві жителі. Був в авто без одягу.
У день зникнення Гаджієв Гамзат Ібрагім-огли поїхав з дому на власному авто близько 10:00. Через годину перестав відповідати на дзвінки. Дружина подала заяву в поліцію про зникнення чоловіка. За словами жінки, з собою у нього було $50 тис.
Відомо, що Гаджієв деякий час був отаманом Слобідського козачого округу. До Харкова він переїхав після анексії Криму. Став одним з організаторів спільного патрулювання міста козаками і правоохоронцями - для запобігання правопорушень і сепаратистським проявам, подібних до тих, які почалися в той час на Донбасі. Також він був активістом громадської організації "Національна асоціація сприяння боротьбі з корупцією та посадовими злочинами".
В автомобілі активіста грошей не виявили. Подробиці смерті поліція поки що не розголошує. Призначили експертизи, які встановлять час і причину смерті.
26 червня в Києві на просп. Перемоги знайшли мертвим 21-річного студента. Він повісився на 24-му поверсі недобудованого корпусу національного медуніверситету ім. Богомольця. Знайдений студент – Роман Ювковецький. Востаннє живим його бачили 19 червня.

Related

Гаряча новина 2181217650410019732

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item