Чи готовий Путін до великомасштабного вторгнення в Україну: свіжий прогноз

Чи готовий Путін до великомасштабного вторгнення в Україну: свіжий прогноз

Президент Росії Володимир Путін не готовий провести великомасштабне військове вторгнення в Україну, оскільки за ним послідує посилення санкцій проти РФ.
Про це в інтерв'ю "Апострофу" висловився російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.
Політолог сказав, що у конфлікту на Донбасі є певна динаміка, яку можна відстежити незалежно від політичних рішень.
Так, напередодні ЧС-2018 можна спостерігати загострення в районі Горлівки, однак, і українська сторона не приховує своєї активності в районі, - військові намагаються зайняти вигідні позиції у "сірій зоні", яка відповідно до Мінських угод повинна бути під контролем ЗСУ, але була зайнята проросійськими бойовиками.
"Що стосується Путіна, то я не думаю, що він готовий до великомасштабного вторгнення до України, тому що за цим буде різке посилення санкцій проти нього. Тим більше, що загравання Європи не мають особливого значення. Серйозні питання для російської економіки та персонально для російської клептократії - це ставлення США і американські санкції. І можу доповісти з Вашингтона, що на американському фронті нічого не змінилося", - каже політолог. - Так, є Трамп зі своєю незрозумілою прив'язаністю до Путіна, який намагається весь час якось уповільнити введення тих чи інших санкцій. Але на противагу Трампу є одностайна рішучість військово-політичного істеблішменту, щоб твердо протистояти Путіну".
Російські депутати хочуть ввести кримінальну відповідальність за дотримання західних санкцій, зокрема в частині заборони на роботу в анексованому Криму

Related

Політика 7725749750728013508

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item