У Франції жінка кинулася з ножем на людей у супермаркеті

У Франції жінка кинулася з ножем на людей у супермаркеті
Інцидент стався в супермаркеті Leclerc на півдні Франції

Одягнена в чорне жінка спочатку завдала удару канцелярським ножем відвідувачеві супермаркету, а потім - касирці магазину.

У французькому Тулоні жінка з ножем із криками "Аллах акбар!" напала на відвідувачів супермаркету. У результаті двоє людей були поранені, передає Le Parisien.

Інцидент стався в супермаркеті Leclerc на півдні Франції, його співробітники зуміли затримати і передати поліції нападника, повідомляє телеканал BFM TV.

Напад стався в департаменті Сен-сюр-Мер. За словами очевидців, одягнена в чорне жінка спочатку завдала удару канцелярським ножем відвідувачеві супермаркету, а потім - касирці магазину.

Передбачається, що жінка страждає від психічних розладів. У поліції зазначають, що поки рано говорити про те, чи може ця подія вважатися терактом.

Справою займаються співробітники кримінальної поліції міста Тулона. Вони вже провели обшук на квартирі затриманої жінки. Йдеться про громадянку Франції 1994 року народження. У минулому вона потрапляла в поле зору правоохоронців у зв'язку з різними правопорушеннями, однак ніяких даних про її можливі контакти з терористами немає.

Раніше в Берліні невідомий чоловік у районі Пренцлауерберга накинувся з ножем на пасажирів міської електрички і поранив трьох людей.

Related

Події у світі 2851737446563890789

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item