Гройсман налякав контрабандистів

Боротьба з контрабандою буде постійною та системною. Про це прем'єр  Володимир Гройсман сказав в ефірі телеканалу ICTV. "Ми...

Гройсман налякав контрабандистів

Боротьба з контрабандою буде постійною та системною.
Про це прем'єр Володимир Гройсмансказав в ефірі телеканалу ICTV. "Ми маємо зараз реально із цим жорстко боротися. І навіть якщо треба, то й силовими методами. Один раз покажемо і буде порядок. Я зараз хочу звернутися до всіх митників України, до всіх правоохоронців, і бізнесу зокрема, - якщо хтось вважає,що це разова акція, то це не так. Це нова, абсолютно прозора система", - сказав Гройсман.
Він зазначив, що уряд працюватиме проти контрабанди у повній координації з легальним бізнесом, щоб ніхто не зробив йому шкоди.
"Працюватиме онлайн гаряча лінія і будемо тримати постійний зв'язок... Якщо хтось зараз сидить перед телевізором та їсть поп-корн і думає про те, що все закінчиться, то це не закінчиться, бо ми жорстко взялися за цю позицію", - додав прем'єр.
Гройсман також заявив, що наступного тижня парламент розгляне рішення про криміналізацію контрабанди.
"Наступного тижня внесемо до парламенту і будемо просити депутатів підтримати норму, яка криміналізує контрабанду. Займаєшся контрабандою - це кримінальна відповідальність і реальний термін ув'язнення", - сказав Гройсман.
Кабінет міністрів 20 червня ухвалив презентований прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом план боротьби з контрабандою та тіньовими схемами на митниці.

Related

Політика 998678767022574897

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item