Прийду до влади, передам полякам: Добкін пообіцяв віддати Польщі два замки у Львівській області

Прийду до влади, передам полякам: Добкін пообіцяв віддати Польщі два замки у Львівській області
За словами Добкіна, поляки люблять свою країну більше, ніж українці
Проросійський політик, обраний від Опоблоку депутат Верховної Ради Михайло Добкін пообіцяв у разі свого "приходу до влади" передати Польщі два старовинних замки у Львівській області.
Таку заяву він зробив на своїй сторінці у Facebook.
"Прийду до влади, передам полякам Олеський та Підгорецький замки. Все одно їх "вбивають" у Львівській області. Не слідкують і не утримують, як слід. А там народилися кілька поколінь польських королів! Там кожен сантиметр історією дихає. Складною, кривавою, не завжди справедливою, але все-таки історією. Нашою з ними історією", - написав нардеп.
При цьому він заявив, що поляки більше люблять свою батьківщину, ніж українці.
"Поляки такі ж, як і ми, тільки успішніші. Набагато успішніші. Вони свою Польщу у рази більше люблять і бережуть, ніж наші", - додав Добкін.
Нагадаємо, що 13 липня Верховна Рада України дала дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Михайла Добкіна (Опозиційний блок).
Генпрокуратура підозрює депутата у зловживанні службовим становищем та сприянні шахрайству з метою заволодіння 78 га землі у Харкові вартістю понад 220 млн грн. Розслідування ведеться за ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Related

Політика 8764660260565235541

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item