Жінку кілька годин тримав у заручниках незнайомець

Жінку кілька годин тримав у заручниках незнайомець

У Петропавлівській Борщагівці в Святошинському районі на Київщині чоловік вдерся до чужої квартири через балкон і кілька годин утримував господиню в заручниках.
За словами жінки, вночі вона прокинулася від того, що хтось обсипає її пелюстками троянд. Чоловік влігся поруч з господинею і почав розповідати неймовірну історію: "серйозні люди" заплатили йому за її зґвалтування та вбивство. Про це повідомляє "Моя Київщина".
Але благородний чоловік нібито вирішив відмовитися від виконання замовлення. Натомість протягом чотирьох годин він утримував жінку в заручниках, жаліючись на власне життя.
Потім незнайомець зізнався, що ненавидить багатіїв і прийшов відновити справедливість. Він відібрав у жінки гроші, розклав на підлозі, потім запропонував спалити. Вже під ранок чоловік пішов так само, як і прийшов, - через балкон. З собою він захопив гроші, годинник та коштовності жінки.
В місті Чугуїв Харківської області військовослужбовець взяв в заручники жінку і замкнувся в квартирі багатоповерхівки. Ситуація вирішилася шляхом переговорів.

Related

Гаряча новина 4047370876654632080

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item